Почела распродаја Бобар банке

На стечајној лицитацији имовине бијељинске Бобар банке од понуђених десет возила продата су само четири, од којих је најскупље плаћен ауди Q7 2006. годиште са 18.735 КМ.

Република Српска 17.07.2015 | 19:36
Почела распродаја Бобар банке

Шкода октавија (2013.) је продата за 15.111 КМ, а друга старија 10 година за 4.511 КМ, док је трактор плаћен 5.833 КМ.

Савјетник ликвидационог управника и предсједник Комисије за јавну продају Саво Шеваљевић рекао је да су се јавила 22 понуђача, од којих четворица понуђача нису испунили услове, јер нису послали запечаћене коверте путем поште, већ директно на протокол.

„Нисмо изненађени чињеницом да се за некретнине данас нису јавили понуђачи, јер ту постоји тактика. Уколико једна лицитација пропадне, онда на другој лицитацији се нуди 50 одсто мања продајна цијена, на трећој лицитацији се понуђене некретнине нуде за трећину понуђене цијене“, изјавио је Шеваљевић.

Он је нагласио да ће на сљедећој лицитацији бити понуђен изузетно мали попуст за понуђена возила и некретнине, јер је имовина реално процијењена.

Новац који буде наплаћен продајом поменутих моторних возила иде у ликвидациону масу из које ће бити намиривани повјериоци. У наредним мјесецима биће настављена продаја имовине Бобар банке која се налази у Бијељини, Бањалуци, Требињу, Палама, Билећи и Добоју.

(Капитал)

Коментари / 0

Оставите коментар