Лапорти ''на поклон'' Погба!!!

“Ако Лапорта победи на председничким изборима у Барси велике су шансе да Француз дође у Каталонију”, најављује менаџер Мино Рајола.

Фудбал 18.07.2015 | 12:20
Лапорти ''на поклон'' Погба!!!

После Видала нека се спреми Погба! Иако је деловало да Јувентус није заинтересован за продају својих најбољих фудбалера овога лета, ситуација у Торину се драстично променила.

Челници шампиона Италије не могу да одоле примамљивим понудама за најатрактивније првотимце, па су се после све извесније продаје Чилеанца минхенском Бајерну за 40.000.000 евра, суочили и са намером Барселоне да им одведе сјајног Француза Пола Погбу.

Од старта летњег прелазног рока траје нагађање да Каталонци хоће да узму младог суперстара Старе даме, а најчешће се спомиње обештећење од чак 80.000.000 евра.

Кажу, много тога ће зависити и од исхода предстојећих председничких избора у каталонском клубу (овог викенда), а долазак Погбе директно је везан за чињеницу хоће ли некадашњи председник Ђоан Лапорта поново добити поверење сосиоса.

Ову информацију потврдио је Погбин менаџер Мино Рајола, који је поручио да се у случају тријумфа Лапорте, отварају опције за прелазак Француза у Барселону.
“У добрим сам односима са Лапортом, редовно се чујемо и знам да жели Погбу. Ако победи на изборима за председника велике су шансе да га Барселона ангажује. Али, мора прво са мном да се договори, а после тога да седне за сто са Јувентусом”, објаснио је редослед потеза Рајола, а пренела Марка.

Познати менаџер је мало приде и подигао рејтинг Лапорти тврдњом како је један од противкандидата Алберт Солер, који је претходних дана качио фотографије из Торина и хвалио се како преговара са Погбом, био у Италији у тренутку када су њих двојица били далеко ван града.

Коментари / 0

Оставите коментар