Laporti ''na poklon'' Pogba!!!

“Ako Laporta pobedi na predsedničkim izborima u Barsi velike su šanse da Francuz dođe u Kataloniju”, najavljuje menadžer Mino Rajola.

Fudbal 18.07.2015 | 12:20
Laporti ''na poklon'' Pogba!!!

Posle Vidala neka se spremi Pogba! Iako je delovalo da Juventus nije zainteresovan za prodaju svojih najboljih fudbalera ovoga leta, situacija u Torinu se drastično promenila.

Čelnici šampiona Italije ne mogu da odole primamljivim ponudama za najatraktivnije prvotimce, pa su se posle sve izvesnije prodaje Čileanca minhenskom Bajernu za 40.000.000 evra, suočili i sa namerom Barselone da im odvede sjajnog Francuza Pola Pogbu.

Od starta letnjeg prelaznog roka traje nagađanje da Katalonci hoće da uzmu mladog superstara Stare dame, a najčešće se spominje obeštećenje od čak 80.000.000 evra.

Kažu, mnogo toga će zavisiti i od ishoda predstojećih predsedničkih izbora u katalonskom klubu (ovog vikenda), a dolazak Pogbe direktno je vezan za činjenicu hoće li nekadašnji predsednik Đoan Laporta ponovo dobiti poverenje sosiosa.

Ovu informaciju potvrdio je Pogbin menadžer Mino Rajola, koji je poručio da se u slučaju trijumfa Laporte, otvaraju opcije za prelazak Francuza u Barselonu.
“U dobrim sam odnosima sa Laportom, redovno se čujemo i znam da želi Pogbu. Ako pobedi na izborima za predsednika velike su šanse da ga Barselona angažuje. Ali, mora prvo sa mnom da se dogovori, a posle toga da sedne za sto sa Juventusom”, objasnio je redosled poteza Rajola, a prenela Marka.

Poznati menadžer je malo pride i podigao rejting Laporti tvrdnjom kako je jedan od protivkandidata Albert Soler, koji je prethodnih dana kačio fotografije iz Torina i hvalio se kako pregovara sa Pogbom, bio u Italiji u trenutku kada su njih dvojica bili daleko van grada.

Komentari / 0

Ostavite komentar