Гроф пред ОФК Београд: Биће добро ако преживимо!

Фудбалери Црвене у нову сезону креће са Врачара. У недељу од 17 часова одмериће снаге са ОФК Београдом, а њен тренер Миодраг Божовић страхује како ће његови играчи уопште "преживети" тај меч.

Фудбал 18.07.2015 | 09:40
Гроф пред ОФК Београд: Биће добро ако преживимо!

"Сваки почетак првенства је интересантан и могућа су изненађења. Ми морамо да побеђујемо и очекујем да сви изађемо живи и здрави. Најављује се око 40 степени, људи се саветују да не излазе на улицу, а ми морамо да играмо. Зато је најбитније да све завршимо живи и здрави", истакао је Божовић.

Тренер црвено-белих је у свом стилу и поручио:

"Надамо се да ћемо направити изненађење, јер Звезда ретко побеђује на старту".

Кадровских проблема нема пуно.

"Орландић неће моћи још седам дана ни да тренира, јер је доживео озбиљан потрес мозга. Павићевић ће моћи да игра, а више ћемо знати око Матоса у току петка. Веред ће бити спреман, а можда сам ја погрешио што сам га форсирао у европским мечевима", сматра Божовић.

Тренер црвено-белих каже да се идеална формација још тражи.

"И екипа која почне у недељу ће играти први пут заједно, јер смо се скупљали са конца и конопца. Требаће нам три-четири кола да уђемо у форму. У прва два кола може и да се погреши, али најбољи се само искристалишу".

Божовић се осврнуо и на звиждуке Паркеру.

"Не знам како је дошао у ту ситуацију... Много је лоше када звиждите играчу свог клуба, а који притом жели да игра".

Звезда је испала из Европе, али њен тренер жели да остали српски клубови што боље прођу.

"Добро је за српски фудбал, дај Боже да сви прођу даље и пласирају се и Лигу шампиони и у Лигу Европе", поручио је Божовић.

Тренер Партизана Зоран Милинковић је рекао "да се неки већ проглашавају за прваке".

"Познајем Милинковића, он је велики господин и стручњак, само не знам ко је себе прогласио прваком. Па не очекујете ваљда да кажем да ћемо се борити за друго место. Али увек кажем боримо, не да смо већ први", подвукао је Гроф.

На конференцији уочи старта Суперлиге је био и голман Предраг Рајковић који ће бити гост на жребу за Мондијал 2018.

"Велика је част што ћу ићи у Русију, али сада ћу само о ОФК Београду јер је то најважније", сматра златни "орлић" Рајковић.

Коментари / 0

Оставите коментар