Grof pred OFK Beograd: Biće dobro ako preživimo!

Fudbaleri Crvene u novu sezonu kreće sa Vračara. U nedelju od 17 časova odmeriće snage sa OFK Beogradom, a njen trener Miodrag Božović strahuje kako će njegovi igrači uopšte "preživeti" taj meč.

Fudbal 18.07.2015 | 09:40
Grof pred OFK Beograd: Biće dobro ako preživimo!

"Svaki početak prvenstva je interesantan i moguća su iznenađenja. Mi moramo da pobeđujemo i očekujem da svi izađemo živi i zdravi. Najavljuje se oko 40 stepeni, ljudi se savetuju da ne izlaze na ulicu, a mi moramo da igramo. Zato je najbitnije da sve završimo živi i zdravi", istakao je Božović.

Trener crveno-belih je u svom stilu i poručio:

"Nadamo se da ćemo napraviti iznenađenje, jer Zvezda retko pobeđuje na startu".

Kadrovskih problema nema puno.

"Orlandić neće moći još sedam dana ni da trenira, jer je doživeo ozbiljan potres mozga. Pavićević će moći da igra, a više ćemo znati oko Matosa u toku petka. Vered će biti spreman, a možda sam ja pogrešio što sam ga forsirao u evropskim mečevima", smatra Božović.

Trener crveno-belih kaže da se idealna formacija još traži.

"I ekipa koja počne u nedelju će igrati prvi put zajedno, jer smo se skupljali sa konca i konopca. Trebaće nam tri-četiri kola da uđemo u formu. U prva dva kola može i da se pogreši, ali najbolji se samo iskristališu".

Božović se osvrnuo i na zvižduke Parkeru.

"Ne znam kako je došao u tu situaciju... Mnogo je loše kada zviždite igraču svog kluba, a koji pritom želi da igra".

Zvezda je ispala iz Evrope, ali njen trener želi da ostali srpski klubovi što bolje prođu.

"Dobro je za srpski fudbal, daj Bože da svi prođu dalje i plasiraju se i Ligu šampioni i u Ligu Evrope", poručio je Božović.

Trener Partizana Zoran Milinković je rekao "da se neki već proglašavaju za prvake".

"Poznajem Milinkovića, on je veliki gospodin i stručnjak, samo ne znam ko je sebe proglasio prvakom. Pa ne očekujete valjda da kažem da ćemo se boriti za drugo mesto. Ali uvek kažem borimo, ne da smo već prvi", podvukao je Grof.

Na konferenciji uoči starta Superlige je bio i golman Predrag Rajković koji će biti gost na žrebu za Mondijal 2018.

"Velika je čast što ću ići u Rusiju, ali sada ću samo o OFK Beogradu jer je to najvažnije", smatra zlatni "orlić" Rajković.

Komentari / 0

Ostavite komentar