Њукасл одустао од Митровића и доводи Остина!

Њукасл изгубио стрпљење с Митровићем, 21.500.000 иде за Остина! Србин је био приоритет клуба са Сент Џејмс Парка, чекали су га недељама, али су преломили да ангажују голгетера Полицајаца.

Фудбал 18.07.2015 | 08:00
Њукасл одустао од Митровића и доводи Остина!

По свему судећи неће бити ништа од трансфера Александра Митровића у Њукасл. Иако је Андерлех пристао на понуду Сврака за српског голгетара, иако је Њукасл клуб за који Митровић навија од малих ногу и иако је његов брат чак био у посети на Сент Џејмс парку, изгледа да је отац српског фудбалера стопирао трансфер јер је чекао понуду Порта.

Према последњим информацијама са Острва, Њукасл је променио стратегију и окренуо се довођењу Чарлија Остина из Квинс Парк Ренџерса који је константно био план Б уз случају да не дође нападач репрезентације Србије. Преговори су јуче интензивирани и долазак Остина у Њукасл се очекује до краја недеље, а Свраке су пристале да члану Чемпионшипа плате 21.500.000 евра за једног од најбољих енглеских нападача.

У случају Остиновог трансфера, долазак Митровића треба искључити јер није реално за очекивати да ће клуб са севера Енглеске платити преко 40.000.000 евра за двојицу нападача, поготово што су велики новац дали и пре неколико дана за куповину Вајналдума.

Коментари / 0

Оставите коментар