Njukasl odustao od Mitrovića i dovodi Ostina!

Njukasl izgubio strpljenje s Mitrovićem, 21.500.000 ide za Ostina! Srbin je bio prioritet kluba sa Sent Džejms Parka, čekali su ga nedeljama, ali su prelomili da angažuju golgetera Policajaca.

Fudbal 18.07.2015 | 08:00
Njukasl odustao od Mitrovića i dovodi Ostina!

Po svemu sudeći neće biti ništa od transfera Aleksandra Mitrovića u Njukasl. Iako je Anderleh pristao na ponudu Svraka za srpskog golgetara, iako je Njukasl klub za koji Mitrović navija od malih nogu i iako je njegov brat čak bio u poseti na Sent Džejms parku, izgleda da je otac srpskog fudbalera stopirao transfer jer je čekao ponudu Porta.

Prema poslednjim informacijama sa Ostrva, Njukasl je promenio strategiju i okrenuo se dovođenju Čarlija Ostina iz Kvins Park Rendžersa koji je konstantno bio plan B uz slučaju da ne dođe napadač reprezentacije Srbije. Pregovori su juče intenzivirani i dolazak Ostina u Njukasl se očekuje do kraja nedelje, a Svrake su pristale da članu Čempionšipa plate 21.500.000 evra za jednog od najboljih engleskih napadača.

U slučaju Ostinovog transfera, dolazak Mitrovića treba isključiti jer nije realno za očekivati da će klub sa severa Engleske platiti preko 40.000.000 evra za dvojicu napadača, pogotovo što su veliki novac dali i pre nekoliko dana za kupovinu Vajnalduma.

Komentari / 0

Ostavite komentar