Још није готово! Слиједи трампа - Видал за Гецеа и 30 милиона!

"Туттоспорт" најављује да ће Јувентус и Бајерн разменити сјајне играче, али и да ће Бајерн морати да се отвори додатно...

Фудбал 18.07.2015 | 16:40
Још није готово! Слиједи трампа - Видал за Гецеа и 30 милиона!

Артуро Видал прелази у Бајерн Минхен.

Ова вест је на насловници свих италијанских спортских и не само спортских листова, с једном разликом.

Торински "Туттоспорт", наклоњен Јувентусу традиционално, додаје једну "клаузулу" у целу причу: Јуве ће од Бајерна затражити да у "дил" о продаји Видала буде укључена помрачена звезда, Марио Геце!

Јувентусу новац тренутно није приоритет, мада финалисти Лиге шампиона и четвороструки узастопни прваци Италије не намеравају да у целој причи одустану од обештећења, па су Баварцима предочили да ће у тој размени морати да доплате још целих 30 милиона евра за Чилеанца (!?).

У исто време, Гецеов бивши саиграч из Бајерна и нови нападач Јувентуса, Марио Манџукић, увелико ради на "промоцији" Немца у Торину и италијанској штампи поручује да је "Геце толико добар играч да може да наступа у било ком клубу на свету".

Да ли ће Пеп Гвардиола, којем је после продаје Бастијана Швајнштајгера Манчестер јунајтеду, остало "само" 15-ак везиста у такмичарском погону, прихватити да једног од најкомплетнијих играча данашњице плати и 30 милиона и талентованим Гецеом? Тешко је рећи. Оно што јесте познато је да Гвардиола и Геце од старта нису нашли заједнички језик и да фудбалер једва чека да оде негде.

Јувентус је, наводно, планирао да нагомилане везисте Арсенала растерети откупом Месута Озила, али би та идеја пала у други план ако би у Торино, право ниоткуд, дошао – Геце.

Занимљива теорија!

Коментари / 0

Оставите коментар