Još nije gotovo! Slijedi trampa - Vidal za Gecea i 30 miliona!

"Tuttosport" najavljuje da će Juventus i Bajern razmeniti sjajne igrače, ali i da će Bajern morati da se otvori dodatno...

Fudbal 18.07.2015 | 16:40
Još nije gotovo! Slijedi trampa - Vidal za Gecea i 30 miliona!

Arturo Vidal prelazi u Bajern Minhen.

Ova vest je na naslovnici svih italijanskih sportskih i ne samo sportskih listova, s jednom razlikom.

Torinski "Tuttosport", naklonjen Juventusu tradicionalno, dodaje jednu "klauzulu" u celu priču: Juve će od Bajerna zatražiti da u "dil" o prodaji Vidala bude uključena pomračena zvezda, Mario Gece!

Juventusu novac trenutno nije prioritet, mada finalisti Lige šampiona i četvorostruki uzastopni prvaci Italije ne nameravaju da u celoj priči odustanu od obeštećenja, pa su Bavarcima predočili da će u toj razmeni morati da doplate još celih 30 miliona evra za Čileanca (!?).

U isto vreme, Geceov bivši saigrač iz Bajerna i novi napadač Juventusa, Mario Mandžukić, uveliko radi na "promociji" Nemca u Torinu i italijanskoj štampi poručuje da je "Gece toliko dobar igrač da može da nastupa u bilo kom klubu na svetu".

Da li će Pep Gvardiola, kojem je posle prodaje Bastijana Švajnštajgera Mančester junajtedu, ostalo "samo" 15-ak vezista u takmičarskom pogonu, prihvatiti da jednog od najkompletnijih igrača današnjice plati i 30 miliona i talentovanim Geceom? Teško je reći. Ono što jeste poznato je da Gvardiola i Gece od starta nisu našli zajednički jezik i da fudbaler jedva čeka da ode negde.

Juventus je, navodno, planirao da nagomilane veziste Arsenala rastereti otkupom Mesuta Ozila, ali bi ta ideja pala u drugi plan ako bi u Torino, pravo niotkud, došao – Gece.

Zanimljiva teorija!

Komentari / 0

Ostavite komentar