Београд: У пожару изгорјела сестра глумца Љубивоја Тадића

Једна особа је погинула, а две су повређене у пожару који је избио јутрос око три сата на углу улица Мекензијеве и Коче Капетана у Београду.

Србија 17.07.2015 | 11:10
Београд: У пожару изгорјела сестра глумца Љубивоја Тадића

Како преноси "Блиц", пожар је избио у стану глумца Љубивоја Тадића на Врачару. У пожару је погинула једна особа М. Т. (57), а глумац Љубивоје Тадић и његова мајка, који су такоде живели у стану превезени су у Ургентни центар.

Глумац је задобио опекотине другог и трећег степена, налази се на одељењу пластичне хирургије, а његова мајка је у тешком стању. На терену су биле ватрогасно спасилацке јединице "Звездара" и "Вождовац".

Како је раније јутрос Тањугу изјавила портпарол Хитне помоћи Нада Мацура, лекари су по доласку на терен констатовали смрт жене старе око 57 година, чије је тело било угљенисано.

Жена стара око 70 година била је без свести и са опекотинама лица, подлактица и шака, превезена је на одељење за реанимацију Ургентног центра, истакла је портпарол Хитне помоћи.

Мушкарац стар око 53 године задобио је опекотине лица и главе другог и трећег степена, а превезен је на одељење за реанимацију Ургентног центра, казала је Мацура.

Мацура је додала да је на лицу места збринута жена стара око 45 година која је била без повреда.

"Горела је цела зграда", рекла је Мацура и додала да су на лице места стигле три лекарске и једна транспортна екипа.

Коментари / 0

Оставите коментар