Beograd: U požaru izgorjela sestra glumca Ljubivoja Tadića

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u požaru koji je izbio jutros oko tri sata na uglu ulica Mekenzijeve i Koče Kapetana u Beogradu.

Srbija 17.07.2015 | 11:10
Beograd: U požaru izgorjela sestra glumca Ljubivoja Tadića

Kako prenosi "Blic", požar je izbio u stanu glumca Ljubivoja Tadića na Vračaru. U požaru je poginula jedna osoba M. T. (57), a glumac Ljubivoje Tadić i njegova majka, koji su takode živeli u stanu prevezeni su u Urgentni centar.

Glumac je zadobio opekotine drugog i trećeg stepena, nalazi se na odeljenju plastične hirurgije, a njegova majka je u teškom stanju. Na terenu su bile vatrogasno spasilacke jedinice "Zvezdara" i "Voždovac".

Kako je ranije jutros Tanjugu izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura, lekari su po dolasku na teren konstatovali smrt žene stare oko 57 godina, čije je telo bilo ugljenisano.

Žena stara oko 70 godina bila je bez svesti i sa opekotinama lica, podlaktica i šaka, prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 53 godine zadobio je opekotine lica i glave drugog i trećeg stepena, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, kazala je Macura.

Macura je dodala da je na licu mesta zbrinuta žena stara oko 45 godina koja je bila bez povreda.

"Gorela je cela zgrada", rekla je Macura i dodala da su na lice mesta stigle tri lekarske i jedna transportna ekipa.

Komentari / 0

Ostavite komentar