Километарска колона на аутопуту Београд-Ниш

Возачи који су се данас затекли на аутопуту Београд -Ниш морали су сатима да возе деоницу од наплатне рампе Бубањ поток па до скретања за Смедерево јер је због радова на путу формирана колона возила од скоро 15 километара.

Србија 16.07.2015 | 19:30
Километарска колона на аутопуту Београд-Ниш

"Ово је страшно! Померамо се по пар метара, не убацујем у другу. Да сам знао, не бих ишао аутопутем. Најпре смо били блокирани у три колоне, које су се сливале у једну. Најгоре је што када смо дошли до дела пута који се ради, видели напуштене машине на којима нико не ради, а остаје утисак да посао неће скоро бити готов", каже један од возача.

"Радници предузећа "Страбаг" данас око 17.30 су били невидљиви, али су успешно загорчавали живот путницима. Од првог излаза за Смедерево држали су 4,5 километара аутопута под само једном траком. 2 км је већ готово, али није пуштено у рад. Колона аутомобила је данас око подне била дугачка 4 километра (почетак закрчења у три траке је био од искључења Умчари), а у 17.30х око 700 метара тако да задржавање траје од 10 до 50 минута у зависности од таласа туриста и других путника намерника. Тако да спремите се за озбиљно чекање", кажу путници.

Задржавања на овом делу пута су и до два сата, па се саветују алтернативни правци преко Смедерева и Пожаревца.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар