Kilometarska kolona na autoputu Beograd-Niš

Vozači koji su se danas zatekli na autoputu Beograd -Niš morali su satima da voze deonicu od naplatne rampe Bubanj potok pa do skretanja za Smederevo jer je zbog radova na putu formirana kolona vozila od skoro 15 kilometara.

Srbija 16.07.2015 | 19:30
Kilometarska kolona na autoputu Beograd-Niš

"Ovo je strašno! Pomeramo se po par metara, ne ubacujem u drugu. Da sam znao, ne bih išao autoputem. Najpre smo bili blokirani u tri kolone, koje su se slivale u jednu. Najgore je što kada smo došli do dela puta koji se radi, videli napuštene mašine na kojima niko ne radi, a ostaje utisak da posao neće skoro biti gotov", kaže jedan od vozača.

"Radnici preduzeća "Strabag" danas oko 17.30 su bili nevidljivi, ali su uspešno zagorčavali život putnicima. Od prvog izlaza za Smederevo držali su 4,5 kilometara autoputa pod samo jednom trakom. 2 km je već gotovo, ali nije pušteno u rad. Kolona automobila je danas oko podne bila dugačka 4 kilometra (početak zakrčenja u tri trake je bio od isključenja Umčari), a u 17.30h oko 700 metara tako da zadržavanje traje od 10 do 50 minuta u zavisnosti od talasa turista i drugih putnika namernika. Tako da spremite se za ozbiljno čekanje", kažu putnici.

Zadržavanja na ovom delu puta su i do dva sata, pa se savetuju alternativni pravci preko Smedereva i Požarevca.

(Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar