Барса шаље Турана на позајмицу до јануара?!

"Коначну одлуку донеће тренер Луис Енрике и то ће бити искључиво ствар струке. Наравно, то би морао да буде тим који не игра у Лиги шампиона ове сезоне“, рекао је Ђозеп Бартомеу.

Фудбал 20.07.2015 | 09:00
Барса шаље Турана на позајмицу до јануара?!

Арда Туран дошао је у Барселону као велико појачање, плаћен је мадридском Атлетику скоро 34 милиона евра, а с обзиром да Каталонци имају забрану регистровања нових играча до јануара следеће године, па би Турчин до тада могао да игра на позајмици.

Ову могућност најавио је председник Барселоне у оставци, али и кандидат за нови мандат на тој функцији Ђозеп Бартомеу.
“Наравно да постоји и та могућност. Ипак, коначну одлуку донеће тренер Луис Енрике и то ће бити искључиво ствар струке. Наравно, то би морао да буде тим који не игра у Лиги шампиона ове сезоне“, рекао је Бартомеу за Радио Каталонију.

У договору два клуба постоји и клаузула по којој Барселона може да врати Турана мадридском клубу у зависности од исхода председничких избора на Ноу Кампу.

Поред Турана, шампион Европе и Шпаније у летњем прелазном року ангажовао је и Алекса Видала из Севиље.

За разлику од Турана, новопридошлица из Севиље већ је истакао жељу да не иде са Ноу Кампа у првих шест месеци уговора, већ ће да остане да тренира у Барселони до истека суспензије славном клубу.

Коментари / 0

Оставите коментар