Barsa šalje Turana na pozajmicu do januara?!

"Konačnu odluku doneće trener Luis Enrike i to će biti isključivo stvar struke. Naravno, to bi morao da bude tim koji ne igra u Ligi šampiona ove sezone“, rekao je Đozep Bartomeu.

Fudbal 20.07.2015 | 09:00
Barsa šalje Turana na pozajmicu do januara?!

Arda Turan došao je u Barselonu kao veliko pojačanje, plaćen je madridskom Atletiku skoro 34 miliona evra, a s obzirom da Katalonci imaju zabranu registrovanja novih igrača do januara sledeće godine, pa bi Turčin do tada mogao da igra na pozajmici.

Ovu mogućnost najavio je predsednik Barselone u ostavci, ali i kandidat za novi mandat na toj funkciji Đozep Bartomeu.
“Naravno da postoji i ta mogućnost. Ipak, konačnu odluku doneće trener Luis Enrike i to će biti isključivo stvar struke. Naravno, to bi morao da bude tim koji ne igra u Ligi šampiona ove sezone“, rekao je Bartomeu za Radio Kataloniju.

U dogovoru dva kluba postoji i klauzula po kojoj Barselona može da vrati Turana madridskom klubu u zavisnosti od ishoda predsedničkih izbora na Nou Kampu.

Pored Turana, šampion Evrope i Španije u letnjem prelaznom roku angažovao je i Aleksa Vidala iz Sevilje.

Za razliku od Turana, novopridošlica iz Sevilje već je istakao želju da ne ide sa Nou Kampa u prvih šest meseci ugovora, već će da ostane da trenira u Barseloni do isteka suspenzije slavnom klubu.

Komentari / 0

Ostavite komentar