Бернард Томић ухапшен у Мајамију!

Аустралијски тенисер Бернард Томић ухапшен је у Мајамију пошто је наводно одбио да утиша музику у својој хотелској соби у Саут Бичу.

Тенис 17.07.2015 | 17:20
Бернард Томић ухапшен у Мајамију!

Други гости луксузног хотела пожалили су се на буку која је долазила из Томићевог апартмана, па су двојица припадника обезбеђења отишла и тражила му да утиша музику.

22-годишњи Томић је, међутим, одбио захтев и залупио врата обезбеђењу, судећи према извештају хапшења.

Припадници обезбеђења су потом још једном покушали да уразуме Томића, а приликом трећег покушаја, аустралијски тенисер је агресивно упирао прстом у њих, а потом залупио врата. После тога су донели одлуку да га избаце и апартмана и пријави полицији.

Заједно са двојицом полицајаца, припадници обезбеђења су убрзо потом отишли до Томићевог апартмана и обавестили њега и његове пријатеље да покупе своје ствари и напусте објекат, јер ће у супротном бити ухапшени због недозвољеног упада на туђи посед.

Очекивано, пријатељи аустралијског тенисера су отишли, док је Томић одбио чак и кад му је поново затражено да напусти апартман, због чега је ухапшен. Томић је оптужен за опирање хапшењу и упад на туђи посед.

То је само последњи у низу проблема за младог тенисера, пошто је претходно избачен из Дејвис куп тима Аустралије после свађе са челницима Тениске федерације Аустралије после једног свог меча на Вимблдону.

Коментари / 0

Оставите коментар