Bernard Tomić uhapšen u Majamiju!

Australijski teniser Bernard Tomić uhapšen je u Majamiju pošto je navodno odbio da utiša muziku u svojoj hotelskoj sobi u Saut Biču.

Tenis 17.07.2015 | 17:20
Bernard Tomić uhapšen u Majamiju!

Drugi gosti luksuznog hotela požalili su se na buku koja je dolazila iz Tomićevog apartmana, pa su dvojica pripadnika obezbeđenja otišla i tražila mu da utiša muziku.

22-godišnji Tomić je, međutim, odbio zahtev i zalupio vrata obezbeđenju, sudeći prema izveštaju hapšenja.

Pripadnici obezbeđenja su potom još jednom pokušali da urazume Tomića, a prilikom trećeg pokušaja, australijski teniser je agresivno upirao prstom u njih, a potom zalupio vrata. Posle toga su doneli odluku da ga izbace i apartmana i prijavi policiji.

Zajedno sa dvojicom policajaca, pripadnici obezbeđenja su ubrzo potom otišli do Tomićevog apartmana i obavestili njega i njegove prijatelje da pokupe svoje stvari i napuste objekat, jer će u suprotnom biti uhapšeni zbog nedozvoljenog upada na tuđi posed.

Očekivano, prijatelji australijskog tenisera su otišli, dok je Tomić odbio čak i kad mu je ponovo zatraženo da napusti apartman, zbog čega je uhapšen. Tomić je optužen za opiranje hapšenju i upad na tuđi posed.

To je samo poslednji u nizu problema za mladog tenisera, pošto je prethodno izbačen iz Dejvis kup tima Australije posle svađe sa čelnicima Teniske federacije Australije posle jednog svog meča na Vimbldonu.

Komentari / 0

Ostavite komentar