Одлучено: Рајковић први голман репрезентације Србије!

ФСС га шаље на жреб за Мундијал! Предраг Рајковић ће чувати гол сениорског тима Србије у квалификацијама за Мундијал 2018. године у Русији.

Фудбал 17.07.2015 | 13:40
Одлучено: Рајковић први голман репрезентације Србије!

Ту одлуку је практично донео Фудбалски савез Србије заједно са селектором и стручним штабом, а најбољи пример за то је што ће млади голман бити део српске делегације на жребу за Светско првенство у Санкт Петерсбургу 25. јула.

Наравно, Србија жели да са поносом у Русији представи успех своје омладинске селекције и освајање шампионата света. Такође чињеница да је Рајковић проглашен за најбољег голмана даје његовом присуству додатно на тежини када је српски фудбал у питању.

Међутим извесно је да ће Рајковић преузети и „јединицу" Србије у наредним мечевима. Можда већ у преосталим квалифакционим мечевима, а сасвим сигурно у квалификацијама за Мундијал 2020. године.

У ФСС још желе да процене да ли младог голмана треба излагати притиску који носи меч у Албанији, мада је он показао да без обзира на притисак одлично брани па неће бити изненађење ако стане међу стативе и у Елбасану.

Иначе, Рајковић је добио две карте за свечану церемонију у Русији, а у знак захвалности одлучио је да са њим у палату Константиновски крај Петрограда путује Срђан Максимовић тренер голмана у Црвеној звезди.

Са популарним Максом Рајковић већ две године успешно сарађује и он је значајно допринео његовом напретку све до националног тима.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

сторибн

17.07.2015 13:33

Напокон нешто паметно урадјено у "А" селекцији.

ОДГОВОРИТЕ