Толе поручио играчима: Не долазите овдје на одмор!

Председник ФСС тражи од фудбалера да преузуму свој део одговорности.

Фудбал 17.07.2015 | 11:20
Толе поручио играчима: Не долазите овдје на одмор!

Одлуком Арбитражног суда да се Србији одузму три бода због инцидената у мечу са Албанијом, "орлови" су и дефинитивно остали без шанси за пласман на Европско првенство у Француској 2016.

И пре тога било је јасно да се наши фудбалери неће наћи на смотри најбољих европских репрезентација, међутим, председник ФС Србије Томислав Караџић сачекао је са јавном критиком.

"Тешке речи" стигле су тек када је све изгубљено и на дан када су сазвани ванредни избори на свим нивоима Савеза...

"Играчи који се позивају да немају услове и атмосферу, делимично су у праву, али делимично нису. Знате шта, Ђоковићу је у Лондону звиждала трећина стадиона против Федерера, па је победио. Према томе, када дођеш овде, мораш да играш. То је порука која ће уследити на Извршном одобору руководству репрезентативних селекција - да рашчисте ствари. Овде морају да дођу играчи који ће да гину за грб, за заставу, ово није туристичка дестинација, према томе свако нека узме одговорност колика му припада", поручио је Караџић током ванредне седнице Скупштине Фудбалског савеза Србије.

Он је претходно преузео свој део кривице, а говорио је и о лошој атмосфери која прати ФСС и А репрезентацију, о неопходној помоћи државе, да би потом испунио најављено и сазвао расписивање ванредних избора на свим нивоима.

Да ли је, међутим, ова порука фудбалерима прекасно упућена?

Коментари / 0

Оставите коментар