Tole poručio igračima: Ne dolazite ovdje na odmor!

Predsednik FSS traži od fudbalera da preuzumu svoj deo odgovornosti.

Fudbal 17.07.2015 | 11:20
Tole poručio igračima: Ne dolazite ovdje na odmor!

Odlukom Arbitražnog suda da se Srbiji oduzmu tri boda zbog incidenata u meču sa Albanijom, "orlovi" su i definitivno ostali bez šansi za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016.

I pre toga bilo je jasno da se naši fudbaleri neće naći na smotri najboljih evropskih reprezentacija, međutim, predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić sačekao je sa javnom kritikom.

"Teške reči" stigle su tek kada je sve izgubljeno i na dan kada su sazvani vanredni izbori na svim nivoima Saveza...

"Igrači koji se pozivaju da nemaju uslove i atmosferu, delimično su u pravu, ali delimično nisu. Znate šta, Đokoviću je u Londonu zviždala trećina stadiona protiv Federera, pa je pobedio. Prema tome, kada dođeš ovde, moraš da igraš. To je poruka koja će uslediti na Izvršnom odoboru rukovodstvu reprezentativnih selekcija - da raščiste stvari. Ovde moraju da dođu igrači koji će da ginu za grb, za zastavu, ovo nije turistička destinacija, prema tome svako neka uzme odgovornost kolika mu pripada", poručio je Karadžić tokom vanredne sednice Skupštine Fudbalskog saveza Srbije.

On je prethodno preuzeo svoj deo krivice, a govorio je i o lošoj atmosferi koja prati FSS i A reprezentaciju, o neophodnoj pomoći države, da bi potom ispunio najavljeno i sazvao raspisivanje vanrednih izbora na svim nivoima.

Da li je, međutim, ova poruka fudbalerima prekasno upućena?

Komentari / 0

Ostavite komentar