Ван Перси: Хвала свима, сем Ван Галу!

Доскорашњи фудбалер Манчестер Јунајтеда Робин ван Перси захвалио се свима у ‘Црвеним ђаволима’ сем менаџеру Лују ван Галу пре одласка у Фенербахче.

Фудбал 17.07.2015 | 08:00
Ван Перси: Хвала свима, сем Ван Галу!

Очекивало се да ће Ван Перси и Ван Гал сјајно функционисати на “Олд Трафорду”, као што је случај био у репрезентацији Холандије, међутим, нападач није добијао често прилику, па његов одлазак никоме није представљао изненађење.

Холанђанин је у уторак представљен као нови играч Фенербахчеа, а иако Ван Перси није ни помињао Ван Гала, јасно је изостављен са листе људи којима се захвалио.

“С моје стране, нема никаквих лоших осећања због свега што се десило. Такав је фудбал, такав је живот. Имао сам сјајан сусрет са играчима пре него што сам стигао у Истанбул и осећај је био посебан. Видело се да сви цене моје време проведено тамо и то ми је важно. Ценим рад извршног потпредседника Еда Вудворда, професионално се понео по питању овог трансфера, показао је да је прави господин. Ед, ако слушаш, хвала ти”, рекао је Ван Перси.

Ван Перси се такође захвалио навијачима Јунајтеда, али и још једном свом бившем клубу Арсеналу, преко друштвених мрежа. Ни тамо такође није помињао Ван Гала.

“После 11 сјајних година у Премијер лиги, прихватио сам се новог изазова у Фенербахлчеу. Хвала свим навијачима који су ме подржавали током година. Хвала Арсеналу и хвала Манчестер Јунајтеду, желим вам све најбоље”, поручио је Холанђанин.

Ван Перси је у Јунајтед стигао 2012. године и имао је сјајну дебитантску сезону, постигао је 30 голова, а клуб је освојио Премијер лиги под вођством сера Алекса Фергусона. Међутим, после Фергусоновог одласка, Холанђанин није добијао много прилику, ни код Дејвида Мојса, ни код Ван Гала, а од почетка ове године је постигао само два гола, што довољно говори.

“Да будем искрен, знао сам да ће овај тренутак доћи. Чак сам се и привикао на ту идеју. Није се то дешавало од дана до дана, већ сам се навикао, али је то фудбал”, нагласио је Ван Перси.

Коментари / 0

Оставите коментар