Сезона љетовања у планинским центрима у пуном јеку

Летња сезона у планинским центрима Србије је у пуном јеку, а промет у односу на исти период претходне године готово је 80 одсто већи, што доказује да кампања "Моја Србија" већ даје резултате, саопштено је данас из Скијалишта Србије.

Путовања 16.07.2015 | 08:25
Сезона љетовања у планинским центрима у пуном јеку

Како је наведено, тај податак доказује да су посетиоци српских планина задовољни понудом која обухвата најразличитије сарџаје - од породичних до адреналинских.

Скијалишта Србије су летњу понуду на Копаонику и Торнику прилагодила свим типовима туриста, па се тако нуде веома доступне опције и за породични одмор у природи и за активни одмор за све узрасте који подразумева панорамску вожњу жичаром, планински бициклизам и адреналинске садржаје попут боба на шинама, зип лајна, тјубинга.

Вишеструко повећани промет у односу на претходну летњу сезону доказ је да кампања "Моја Србија", коју на иницијативу премијера Вучића спроводи Влада Србије, већ даје резултате и да су домаћи туристи препознали све могућности летње туристичке понуде наше земље, стоји у саопштењу.

Рад на афирмацији домаћег летњег туризма Скијалишта Србије су у својим центрима започела пре неколико година, јер циљ је да се капацитети и потенцијали српских планина учине привлачним и доступним током целе године.

Нови летњи садржаји дају видне резултате, будући да је Копаоник само у току протекле летње сезоне остварио за 100 одсто већи број вожњи у односу на године пре, а судећи према најновијим подацима, ова сезона биће још боља, наводи се у саопштењу.

Активан одмор, забава и релаксација на веома пријатним температурама у планинском окружењу све више привлаче туристе из земље и окружења, и Скијалишта Србије ће наставити да у оквиру кампање "Моја Србија" раде на развоју нових садржаја како би наши центри свих 365 дана годишње били први избор за годишње одморе, али и за викенд путовања, закључује се у саопштењу.

Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар