Звездин план: Паркер у Љубљани, Вукчевић у Звезди!

Црвено-бели желе да изврше трампу са Олимпијом!

Фудбал 16.07.2015 | 20:00
Звездин план: Паркер у Љубљани, Вукчевић у Звезди!

Новија историја Црвене звезде каже: кога публика са западне трибине жигоше тај је завршио одисеју у Љутице Богдана. Тешко ће такву невеселу судбину да избегне и репрезентативац Антигве и Барбуде Џошуа Паркер. Руководство Црвене звезде не све начине покушава да се отараси проблематичног нападача који за шест месеци боравка у клубу није показао да заслужује звање првотимца најтрофејнијег српског клуба.

Отуда су одговорни из Љутице Богдана нашли спасоносно решење. Само да га спроведу до краја. Наиме, Црвена звезда жели да у своје редове доведе крилног фудбалера љубљанске Олимпије Марка Вукчевића. Реч је о момку рођеном 1993.године који се после сјајних игара у Будућности из Подгорице преселио у Словенију. Тренер Миодраг Божовић је упознат са његовим квалитетима, и не би имао ништа против да добије још једно појачања на крилним позицијама.

У форму Марка Вукчевића пре неких месец дана уверавао се и Звездан Терзић. Обештећење Олимпије било је превисоко, али сада спортски сектор Црвене звезде жели да Љубљанчанима као вид компензације понуди Паркера. Репрезентативац Антигве и Барбуде је оставио траг у Словенији и представљао би појачање за Олимпију.
„Знаћемо данас шта ће бити са трансфером Марка Вукчевића“, рекао је спортски директор Звезде Блажо Раосављевић.

Непшто опрезнији у изјави за наш портал био је Звездан Терзић.
„Мора много ствари да се поклопи“, гласила је порука првог оперативца Звезде.

Поред Вукчевића Црвена звезда је била заинтересована и за нападача Олимпије Шпорара, али тај трансфер није било могуће реализовати. Како било у Љутице Богдана на све начине покушавају да ојачају крилне позиције. Тренутно су у првом плану Веред и Матос, а чека се и реализација трансфера Филипа Касалице.

Вукчевић је члан Олимпије од 2013.године. За Змајеве је одиграо 39 мечева и постигао осам голова. Дебитовао је и за сениорску репрезентацију Црне Горе.

Коментари / 0

Оставите коментар