Zvezdin plan: Parker u Ljubljani, Vukčević u Zvezdi!

Crveno-beli žele da izvrše trampu sa Olimpijom!

Fudbal 16.07.2015 | 20:00
Zvezdin plan: Parker u Ljubljani, Vukčević u Zvezdi!

Novija istorija Crvene zvezde kaže: koga publika sa zapadne tribine žigoše taj je završio odiseju u Ljutice Bogdana. Teško će takvu neveselu sudbinu da izbegne i reprezentativac Antigve i Barbude Džošua Parker. Rukovodstvo Crvene zvezde ne sve načine pokušava da se otarasi problematičnog napadača koji za šest meseci boravka u klubu nije pokazao da zaslužuje zvanje prvotimca najtrofejnijeg srpskog kluba.

Otuda su odgovorni iz Ljutice Bogdana našli spasonosno rešenje. Samo da ga sprovedu do kraja. Naime, Crvena zvezda želi da u svoje redove dovede krilnog fudbalera ljubljanske Olimpije Marka Vukčevića. Reč je o momku rođenom 1993.godine koji se posle sjajnih igara u Budućnosti iz Podgorice preselio u Sloveniju. Trener Miodrag Božović je upoznat sa njegovim kvalitetima, i ne bi imao ništa protiv da dobije još jedno pojačanja na krilnim pozicijama.

U formu Marka Vukčevića pre nekih mesec dana uveravao se i Zvezdan Terzić. Obeštećenje Olimpije bilo je previsoko, ali sada sportski sektor Crvene zvezde želi da Ljubljančanima kao vid kompenzacije ponudi Parkera. Reprezentativac Antigve i Barbude je ostavio trag u Sloveniji i predstavljao bi pojačanje za Olimpiju.
„Znaćemo danas šta će biti sa transferom Marka Vukčevića“, rekao je sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević.

Nepšto oprezniji u izjavi za naš portal bio je Zvezdan Terzić.
„Mora mnogo stvari da se poklopi“, glasila je poruka prvog operativca Zvezde.

Pored Vukčevića Crvena zvezda je bila zainteresovana i za napadača Olimpije Šporara, ali taj transfer nije bilo moguće realizovati. Kako bilo u Ljutice Bogdana na sve načine pokušavaju da ojačaju krilne pozicije. Trenutno su u prvom planu Vered i Matos, a čeka se i realizacija transfera Filipa Kasalice.

Vukčević je član Olimpije od 2013.godine. Za Zmajeve je odigrao 39 mečeva i postigao osam golova. Debitovao je i za seniorsku reprezentaciju Crne Gore.

Komentari / 0

Ostavite komentar