Стојке поручио Албанцима: Не можете побјећи од Божије казне!

„Биће јасно ко је кривац, а ко не за дешавања на мечу у Београду, сањам победу из милион разлога“, рекао је голман репрезенатције Србије!

Фудбал 18.07.2015 | 23:20
Стојке поручио Албанцима: Не можете побјећи од Божије казне!

Изнервирано и огорчено делује Владимир Стојковић, истовремено и „наоштрено“ да Албанцима врати мило за драго. Голман наше репрезентације разочаран је одлуком Суда за арбитражу у спорту којом су Србији одузета три бода из прекинутог дуела квалификација за пласман на Првенство Европе и поручује да ће се на реваншу 8. октобра видети ко боље игра фудбал.

И не само то...
„Од божије казне не можеш побећи, у Албанији ћемо видети кога ће Бог казнити, а кога ће наградити. Самим тим, биће јасно ко је кривац, а ко не за дешавања на мечу у Београду. Једноставно је тако. Сањам победу из милион разлога“, поручио је Стојковић у разговору за Информер.

Чувар мреже Макабија из Хаифе и сигурно најбољи појединац у дресу наше репрезентације у досадашњем току квалификација уверава да његова изјава није израз анционалистичких победа, већ искључиво жеље за спортском правдом.
„Немам ништа ни против кога на националној основи, као што немам ништа против било које вере. Нема потребе за мржњом према Албанцима, јер - као што сам већ рекао - Бог је ту да суди, па ћемо видети шта ће да буде“.

На табели квалификационе Групе И Србија има минус два бода, Албанија је тренутно на деоби другог места са десет (пошто су јој додата она три из Хумске 1), колико има и Данска. Наредни дуел могао би да буде један од пресудних за расплет у врху. Подсетимо две првопласиране селекције (Португалија води са 12) иду директно на завршни турнир, а трећепласирана ће у бараж.
„О томе не размишљам. Уосталом, тиме што ћемо их победити нећемо их елиминисати, већ ћемо их вероватно послати у бараж. Да ли ће тамо да прођу или не, не зависи од нас, а и не би требало тиме да се оптерећујемо“, допунио је Владимир Стојковић.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

абц

18.07.2015 21:38

Ех, Стојке...Једини Србин који је добио лицну пратњу од Мосада да га цува (кад је у Аустрији на припремама патосирао Турке који су упали на терен да бију фудбалере због Палестине)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бог

19.07.2015 04:13

И касније ће рећ да је и бог против срба.

ОДГОВОРИТЕ