Stojke poručio Albancima: Ne možete pobjeći od Božije kazne!

„Biće jasno ko je krivac, a ko ne za dešavanja na meču u Beogradu, sanjam pobedu iz milion razloga“, rekao je golman reprezenatcije Srbije!

Fudbal 18.07.2015 | 23:20
Stojke poručio Albancima: Ne možete pobjeći od Božije kazne!

Iznervirano i ogorčeno deluje Vladimir Stojković, istovremeno i „naoštreno“ da Albancima vrati milo za drago. Golman naše reprezentacije razočaran je odlukom Suda za arbitražu u sportu kojom su Srbiji oduzeta tri boda iz prekinutog duela kvalifikacija za plasman na Prvenstvo Evrope i poručuje da će se na revanšu 8. oktobra videti ko bolje igra fudbal.

I ne samo to...
„Od božije kazne ne možeš pobeći, u Albaniji ćemo videti koga će Bog kazniti, a koga će nagraditi. Samim tim, biće jasno ko je krivac, a ko ne za dešavanja na meču u Beogradu. Jednostavno je tako. Sanjam pobedu iz milion razloga“, poručio je Stojković u razgovoru za Informer.

Čuvar mreže Makabija iz Haife i sigurno najbolji pojedinac u dresu naše reprezentacije u dosadašnjem toku kvalifikacija uverava da njegova izjava nije izraz ancionalističkih pobeda, već isključivo želje za sportskom pravdom.
„Nemam ništa ni protiv koga na nacionalnoj osnovi, kao što nemam ništa protiv bilo koje vere. Nema potrebe za mržnjom prema Albancima, jer - kao što sam već rekao - Bog je tu da sudi, pa ćemo videti šta će da bude“.

Na tabeli kvalifikacione Grupe I Srbija ima minus dva boda, Albanija je trenutno na deobi drugog mesta sa deset (pošto su joj dodata ona tri iz Humske 1), koliko ima i Danska. Naredni duel mogao bi da bude jedan od presudnih za rasplet u vrhu. Podsetimo dve prvoplasirane selekcije (Portugalija vodi sa 12) idu direktno na završni turnir, a trećeplasirana će u baraž.
„O tome ne razmišljam. Uostalom, time što ćemo ih pobediti nećemo ih eliminisati, već ćemo ih verovatno poslati u baraž. Da li će tamo da prođu ili ne, ne zavisi od nas, a i ne bi trebalo time da se opterećujemo“, dopunio je Vladimir Stojković.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

abc

18.07.2015 21:38

Eh, Stojke...Jedini Srbin koji je dobio licnu pratnju od Mosada da ga cuva (kad je u Austriji na pripremama patosirao Turke koji su upali na teren da biju fudbalere zbog Palestine)

ODGOVORITE
Name

Bog

19.07.2015 04:13

I kasnije će reć da je i bog protiv srba.

ODGOVORITE