Звезда на крају продаје Паркера!

Фудбалски клуб Црвена звезда могао би у летњем прелазном року да прода репрезентативца Антигве и Барбуде Џошуу Паркера, сазнаје Спорт.

Фудбал 15.07.2015 | 15:40
Звезда на крају продаје Паркера!

Паркер је разочарао у двомечу са Кајратом, а екипу би могао да напусти и Александар Ковачевић, јер постоји најава за понудом од стране турске Касимпаше.

У домаћем шампионату квота странаца је ограничена, а после ипсадања у квалификацијама за Лигу Европе, тренер Миодраг Божовић склапа тип за ЈСЛ, која почиње за шест дана, а црвено-бели се састају са ОФК Београдом.

“ Постоји начелан план којег се држимо, а сада се чекају одређене понуде за појединце који имају дозволу клуба да оду у иностранство. Нема разлога да неки само тренирају, а поготово млађи играчи, већ да се кале и да се прати њихов развој”, јасан је спортски директор Блаж Раосављевић.

Јасно је и да следи повратак у омладински погон Стојановића, Мијаиловића, Туфегџића и за сада голмана Станковића.

За добар учинак награђени су припремама са најбољим тимом, али је циљ клуба да омладински састав нареднесезоне покуша да буде најбољи и аутоматски наступа у том узрасту у Лиги шампиона, због сопствене и клупске промоције. Овим пројектом од данас треба да се бави новоизабрани директор школе и бивши играч и тренер у млађим селекцијама, Драган Младеновић.

Разговоре са спортским сектором недавно је имао и Дамир Кахриман. Искусни голман је добио „зелено светло“ да може да промени клуб, ако је задовољан понуђеним и постоје индиције да се после Коње (Турска) и Таврије (Украјина) пресели у Француску.

Коментари / 0

Оставите коментар