Zvezda na kraju prodaje Parkera!

Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi u letnjem prelaznom roku da proda reprezentativca Antigve i Barbude Džošuu Parkera, saznaje Sport.

Fudbal 15.07.2015 | 15:40
Zvezda na kraju prodaje Parkera!

Parker je razočarao u dvomeču sa Kajratom, a ekipu bi mogao da napusti i Aleksandar Kovačević, jer postoji najava za ponudom od strane turske Kasimpaše.

U domaćem šampionatu kvota stranaca je ograničena, a posle ipsadanja u kvalifikacijama za Ligu Evrope, trener Miodrag Božović sklapa tip za JSL, koja počinje za šest dana, a crveno-beli se sastaju sa OFK Beogradom.

“ Postoji načelan plan kojeg se držimo, a sada se čekaju određene ponude za pojedince koji imaju dozvolu kluba da odu u inostranstvo. Nema razloga da neki samo treniraju, a pogotovo mlađi igrači, već da se kale i da se prati njihov razvoj”, jasan je sportski direktor Blaž Raosavljević.

Jasno je i da sledi povratak u omladinski pogon Stojanovića, Mijailovića, Tufegdžića i za sada golmana Stankovića.

Za dobar učinak nagrađeni su pripremama sa najboljim timom, ali je cilj kluba da omladinski sastav narednesezone pokuša da bude najbolji i automatski nastupa u tom uzrastu u Ligi šampiona, zbog sopstvene i klupske promocije. Ovim projektom od danas treba da se bavi novoizabrani direktor škole i bivši igrač i trener u mlađim selekcijama, Dragan Mladenović.

Razgovore sa sportskim sektorom nedavno je imao i Damir Kahriman. Iskusni golman je dobio „zeleno svetlo“ da može da promeni klub, ako je zadovoljan ponuđenim i postoje indicije da se posle Konje (Turska) i Tavrije (Ukrajina) preseli u Francusku.

Komentari / 0

Ostavite komentar