''Хвала ти што си се вратио у Боку''...!

Карлос Тевез, играч који је сигурно један од најзаслужнијих што је Јувентус дошао до финала Лиге шампиона, од ове сезоне носиће дрес Боке Јуниорс, а навијачи су му се захвалили што се вратио у тим са "Бомбоњере".

Фудбал 15.07.2015 | 10:40
''Хвала ти што си се вратио у Боку''...!

"Боку сам напустио када ми је било само 20 година. Сада имам 31., већи сам, јачи, имам више искуства и морам да будем узор млађим играчима. Дошао сам у Боку Јуниорс када сам у најбољој форми. Размишљао сам годинама о повратку на овај стадион", рекао је Тевез.

Аргентинац је од 2001. до 2004. године играо за Боку, а на конференцији је открио да је Атлетико Мадрид "загризао" за његове услуге.

"Заиста сам захвалан на интересовању Дијега Симеонеа, али изабрао сам Боку, мој дом. Желим да тренирам са колегама, да се добро покажем у суботу против Квилмеша. Тренер за на којим позицијама могу да играм и трудићу се да га послушам у сваком захтеву", навео је Тевез.

Тевез је за крај навео да није дошао у Боку како би мењао икону тог клуба Хуана Романа Рикелмеа, него да је дошао да пише нову причу, иако му је бивши играч Барселоне велики пријатељ.

Коментари / 0

Оставите коментар