''Hvala ti što si se vratio u Boku''...!

Karlos Tevez, igrač koji je sigurno jedan od najzaslužnijih što je Juventus došao do finala Lige šampiona, od ove sezone nosiće dres Boke Juniors, a navijači su mu se zahvalili što se vratio u tim sa "Bombonjere".

Fudbal 15.07.2015 | 10:40
''Hvala ti što si se vratio u Boku''...!

"Boku sam napustio kada mi je bilo samo 20 godina. Sada imam 31., veći sam, jači, imam više iskustva i moram da budem uzor mlađim igračima. Došao sam u Boku Juniors kada sam u najboljoj formi. Razmišljao sam godinama o povratku na ovaj stadion", rekao je Tevez.

Argentinac je od 2001. do 2004. godine igrao za Boku, a na konferenciji je otkrio da je Atletiko Madrid "zagrizao" za njegove usluge.

"Zaista sam zahvalan na interesovanju Dijega Simeonea, ali izabrao sam Boku, moj dom. Želim da treniram sa kolegama, da se dobro pokažem u subotu protiv Kvilmeša. Trener za na kojim pozicijama mogu da igram i trudiću se da ga poslušam u svakom zahtevu", naveo je Tevez.

Tevez je za kraj naveo da nije došao u Boku kako bi menjao ikonu tog kluba Huana Romana Rikelmea, nego da je došao da piše novu priču, iako mu je bivši igrač Barselone veliki prijatelj.

Komentari / 0

Ostavite komentar