Кад велики шампион одлази...

Голман Икер Касиљас годинама је био заштитни знак Реал Мадрида, али је дошло (или није) време да оде из краљевског клуба, тако да су навијачи имали прилику последњи пут да погледају шта је све шпански голман донео у витрине клуба из главног града Шпаније.

Фудбал 15.07.2015 | 08:40
Кад велики шампион одлази...

Касиљас је врло емотивно доживео одлазак из Мадрида и није могао неколико минтуа да проговори пошто би пустио сузу, што је и учинио на последњој конференцији, а онда је наставио ка терену "Сантијаго Бернабеуа" где се сликао са трофејима које је успео да освоји за 16 година у клубу.

Велико је питање да ли постоји такмичење у којем Икер није тријумфовао. Освојио је пет пута титулу у Примери, два пута Куп краља, четири Суперкупа, три Лиге шампиона, три Суперкупа Европе, једном првенство света за клубе и један Интерконтинентални куп са Реалом.

Са националном селекцијом Шпаније био је прва света 2010. године, а 2008. и 2012. је са "црвеном фуријом" покорио Европу. О индивидуалним награда не треба ни говорити, јер их има више од 20, а навијачи су са великом тугом дочекали његов прелазак у Порто.

Коментари / 0

Оставите коментар