Kad veliki šampion odlazi...

Golman Iker Kasiljas godinama je bio zaštitni znak Real Madrida, ali je došlo (ili nije) vreme da ode iz kraljevskog kluba, tako da su navijači imali priliku poslednji put da pogledaju šta je sve španski golman doneo u vitrine kluba iz glavnog grada Španije.

Fudbal 15.07.2015 | 08:40
Kad veliki šampion odlazi...

Kasiljas je vrlo emotivno doživeo odlazak iz Madrida i nije mogao nekoliko mintua da progovori pošto bi pustio suzu, što je i učinio na poslednjoj konferenciji, a onda je nastavio ka terenu "Santijago Bernabeua" gde se slikao sa trofejima koje je uspeo da osvoji za 16 godina u klubu.

Veliko je pitanje da li postoji takmičenje u kojem Iker nije trijumfovao. Osvojio je pet puta titulu u Primeri, dva puta Kup kralja, četiri Superkupa, tri Lige šampiona, tri Superkupa Evrope, jednom prvenstvo sveta za klube i jedan Interkontinentalni kup sa Realom.

Sa nacionalnom selekcijom Španije bio je prva sveta 2010. godine, a 2008. i 2012. je sa "crvenom furijom" pokorio Evropu. O individualnim nagrada ne treba ni govoriti, jer ih ima više od 20, a navijači su sa velikom tugom dočekali njegov prelazak u Porto.

Komentari / 0

Ostavite komentar