Тузла: Ухапшено девет лица због дроге

Девет особа је ухапшено и приведено у службене просторије Министарства унутрашњих послова /МУП/ Тузланског кантона ради криминалистичке обраде након што је полиција претресла 11 локација на подручју општина Градачац, Сребреник, Грачаница, Добој Исток и Лукавац у оквиру активности на спречавању и откривању злоупотребе дрога.

Босна и Херцеговина 14.07.2015 | 14:20
Тузла: Ухапшено девет лица због дроге

У претресима кућа, станова, помоћних објеката и возила пронађени су неутврђена количина дроге, оружја, муниције, новац, мобилни телефони, СИМ картице и већа количина техничких алата за које се претпоставља да потичу из тешких крађа на подручју општине Сребреник.

Претреси су извршени јутрос у сарадњи са Кантоналним тужилаштвом и Кантоналинм судому, саопштено је из МУП-а Тузланског кантона.

Припадници Одјељења за борбу против злоупотребе опојних дрога Управе полиције МУП-а Тузланског кантона су од фебруара до 14. јула извршили већи број претреса на подручју Кантона и ухапсили 35 особа.

Након документовања, Тужилаштву Тузланског кантона прослијеђено је 30 извјештаја о почињеним кривичним дјелима, док је за два лица одређен једномјесечни притвор.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

уалах

14.07.2015 12:32

Само их сисајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

15.07.2015 05:22

Хапси балавце кад незнају шта раде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукавац Град

15.07.2015 14:20

Имају они овдје годину дана шта хапсити, овдје је легло , ово је мини акција.

ОДГОВОРИТЕ