Туча у џамији

Током 6. редовне Извјештајне скупштине Меџлиса Исламске заједнице Велика Кладуша, која се одржала у недјељу, десила се туча, у којој је учествовао и Селведин еф. Бегановић.

Босна и Херцеговина 14.07.2015 | 13:10
Туча у џамији

"Авазов" портал раније је писао о Бегановићу, који је пријављивао неколико напада на њега, а у недјељном обрачуну у џамији, и он сам је физички напао и вријеђао остале имаме.

У видео који је објавио портал РепрезенТ.ба, може се видјети како је Бегановић у једном тренутку скинуо кошуљу, продерао се, а након тога ошамарио Енвера Мелкића, предсједника Извјештајне скупштине.

Иначе, на дневном реду скупштине налазиле су се двије тачке: избор предсједавајућег Скупштине и његовог замјеника до наредне сједнице, те извјештај о раду.

Ствари су измакле контроли приликом гласања за два предложена кандидата. Од 58 делегата половина је била за једног, а друга половина за другог кандидата. Обзиром да ниједан кандидат није добио довољан број гласова да побиједи, вођење Скупштине наставио је Енвер Мелкић.

Тада је наступио физички обрачун, као што се види на видео снимку од 7.40 минуте.

Извор: Аваз.ба

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Симеун

14.07.2015 11:16

Ниста цудно.Угледали се на плитицаре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

фоф

14.07.2015 11:32

Нису све будале у лудници, човјек има шифру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

15.07.2015 08:38

Муслиманске игре без граница

Name

Серафим

14.07.2015 11:35

ОВО је нека нова слика по богомољама. Бог казе не убиј а цовек казе уби. ПОП-ФРАТАР позива да се прекрстис и да у име Бога убијас, РАБИН,ХОДЗА, ИМАМ или као Хомеини и други позива вернике на свети рат да убијају, да ваде оци, да одсецају главе да урлицу, алацу или као безбозна руља у име Бога цине злоцине бацају бомбе убедјују и плацају самоубице и ста све не раде??? а то све као обицни смртници и пролазни гости ове земље, цинеци неопростив грех у Бозије име. Пред црквама седе паразити-партизани из црквених одбора и у оваквој кризи наплацују улаз у Цркву, како??? па поставе сто испред Цркве да се ко хоце да удје у Цркву види са свих страна, да као домацин уписе прилог, народ са стране из ц рквене порте то посматра и ко нема или не уписе он се од стране трацара прозива или о њему се навелико траца да се понизи. Кад је Црквена молитва па бирају кума и имају спремљен црквени руцак под сатором они који су дали попови их цитају и рапортирају донацију, из црквеног одбора прозивају оне који нису дали, како су само досли да се дзаба наједу да су стомаци а не и верници. Код муслимана ИСИ - овај арапски радикални ислам, прави ратнике и терористе да се убијају или да убију за Алаха то јесте Алахове ратнике питам се КУДА СРЉА ЉУДСКИ РОД, УМ И МОРАЛ где је саосецање и љубав?? јер то СЕЈТАН,МАМОНА и АНТИХРИСТ ЗАВЛАДАО СВЕТОМ???И ДУСАМА ГРЕСНОГ ЦОВЕКА???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

14.07.2015 11:36

Сад ће га вехабије опет натамбурат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поглед са стране

14.07.2015 12:18

Мјесецима зајебавају тог Бегановића и на крају су га и смијенили. Пукао му филм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ссссс

14.07.2015 12:18

Ста се ради у дане рамазана па побогу јесте ли ви нормални гласање се врси у дзамији па има ли негдје нека просторија за такве одреде па и за туцу а не у дзамији срамота а све се прсите ми муслимани па ово је брука цео свијет гледа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

14.07.2015 12:42

Што се поздрављају на турском а наставлају на српском?

ОДГОВОРИТЕ
Name

камелеон

14.07.2015 13:13

Ја је.... игре, а рамазан, а пост,

ОДГОВОРИТЕ
Name

јаја

14.07.2015 14:40

Е сваста код ови муслимана у босни це цовјек видит рамазан им те пију пусе једу васар.у сребреници неки дан залост столови пуни ростиљнице пуне сувенири се продају прави вадар а не залост цитав им се свијет цуди и гледа те каменовање вуцица туца у бозијој куци.далеко су муслимани од курана и вјере дјаво узима свој данак на сваком цоску теско нама зивима на земљи куд идемо којим путем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фикрет

14.07.2015 15:49

Свака част ефендије. Требају и политичари тако као и ви то рјешават,а народ ће се снаћи лакше без вас и помирит и престати мрзит.

ОДГОВОРИТЕ