Tuča u džamiji

Tokom 6. redovne Izvještajne skupštine Medžlisa Islamske zajednice Velika Kladuša, koja se održala u nedjelju, desila se tuča, u kojoj je učestvovao i Selvedin ef. Beganović.

Bosna i Hercegovina 14.07.2015 | 13:10
Tuča u džamiji

"Avazov" portal ranije je pisao o Beganoviću, koji je prijavljivao nekoliko napada na njega, a u nedjeljnom obračunu u džamiji, i on sam je fizički napao i vrijeđao ostale imame.

U video koji je objavio portal ReprezenT.ba, može se vidjeti kako je Beganović u jednom trenutku skinuo košulju, proderao se, a nakon toga ošamario Envera Melkića, predsjednika Izvještajne skupštine.

Inače, na dnevnom redu skupštine nalazile su se dvije tačke: izbor predsjedavajućeg Skupštine i njegovog zamjenika do naredne sjednice, te izvještaj o radu.

Stvari su izmakle kontroli prilikom glasanja za dva predložena kandidata. Od 58 delegata polovina je bila za jednog, a druga polovina za drugog kandidata. Obzirom da nijedan kandidat nije dobio dovoljan broj glasova da pobijedi, vođenje Skupštine nastavio je Enver Melkić.

Tada je nastupio fizički obračun, kao što se vidi na video snimku od 7.40 minute.

Izvor: Avaz.ba

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Simeun

14.07.2015 11:16

Nista cudno.Ugledali se na pliticare!

ODGOVORITE
Name

fof

14.07.2015 11:32

Nisu sve budale u ludnici, čovjek ima šifru.

ODGOVORITE
Name

xxx

15.07.2015 08:38

Muslimanske igre bez granica

Name

Serafim

14.07.2015 11:35

OVO je neka nova slika po bogomoljama. Bog kaze ne ubij a covek kaze ubi. POP-FRATAR poziva da se prekrstis i da u ime Boga ubijas, RABIN,HODZA, IMAM ili kao Homeini i drugi poziva vernike na sveti rat da ubijaju, da vade oci, da odsecaju glave da urlicu, alacu ili kao bezbozna rulja u ime Boga cine zlocine bacaju bombe ubedjuju i placaju samoubice i sta sve ne rade??? a to sve kao obicni smrtnici i prolazni gosti ove zemlje, cineci neoprostiv greh u Bozije ime. Pred crkvama sede paraziti-partizani iz crkvenih odbora i u ovakvoj krizi naplacuju ulaz u Crkvu, kako??? pa postave sto ispred Crkve da se ko hoce da udje u Crkvu vidi sa svih strana, da kao domacin upise prilog, narod sa strane iz c rkvene porte to posmatra i ko nema ili ne upise on se od strane tracara proziva ili o njemu se naveliko traca da se ponizi. Kad je Crkvena molitva pa biraju kuma i imaju spremljen crkveni rucak pod satorom oni koji su dali popovi ih citaju i raportiraju donaciju, iz crkvenog odbora prozivaju one koji nisu dali, kako su samo dosli da se dzaba najedu da su stomaci a ne i vernici. Kod muslimana ISI - ovaj arapski radikalni islam, pravi ratnike i teroriste da se ubijaju ili da ubiju za Alaha to jeste Alahove ratnike pitam se KUDA SRLJA LJUDSKI ROD, UM I MORAL gde je saosecanje i ljubav?? jer to SEJTAN,MAMONA i ANTIHRIST ZAVLADAO SVETOM???I DUSAMA GRESNOG COVEKA???

ODGOVORITE
Name

Zero

14.07.2015 11:36

Sad će ga vehabije opet natamburat.

ODGOVORITE
Name

pogled sa strane

14.07.2015 12:18

Mjesecima zajebavaju tog Beganovića i na kraju su ga i smijenili. Pukao mu film.

ODGOVORITE
Name

sssss

14.07.2015 12:18

Sta se radi u dane ramazana pa pobogu jeste li vi normalni glasanje se vrsi u dzamiji pa ima li negdje neka prostorija za takve odrede pa i za tucu a ne u dzamiji sramota a sve se prsite mi muslimani pa ovo je bruka ceo svijet gleda.

ODGOVORITE
Name

Pitanje

14.07.2015 12:42

Što se pozdravljaju na turskom a nastavlaju na srpskom?

ODGOVORITE
Name

kameleon

14.07.2015 13:13

Ja je.... igre, a ramazan, a post,

ODGOVORITE
Name

jaja

14.07.2015 14:40

E svasta kod ovi muslimana u bosni ce covjek vidit ramazan im te piju puse jedu vasar.u srebrenici neki dan zalost stolovi puni rostiljnice pune suveniri se prodaju pravi vadar a ne zalost citav im se svijet cudi i gleda te kamenovanje vucica tuca u bozijoj kuci.daleko su muslimani od kurana i vjere djavo uzima svoj danak na svakom cosku tesko nama zivima na zemlji kud idemo kojim putem.

ODGOVORITE
Name

Fikret

14.07.2015 15:49

Svaka čast efendije. Trebaju i političari tako kao i vi to rješavat,a narod će se snaći lakše bez vas i pomirit i prestati mrzit.

ODGOVORITE