Принц Вилијам добио плату и запослење

Британски принц Вилијам је јутрос дошао на своје ново радно место у хитној помоћи.

Свијет 13.07.2015 | 21:21
Принц Вилијам добио плату и запослење

Вилијам ће као пилот хеликоптера хитне помоћи одговарати на позиве од саобраћајних несрећа до срчаних напада, на подручју источне Енглеске.

Током првих неколико месеци Вилијам ће имати по четири радна и слободна дана, а смене ће трајати девет и по сати. Касније ће његов посао морати да се усклађује са краљевским дужностима.

На почетку првог радног дана на новом послу, принц Вилијам је рекао да је нервозан, али и узбуђен. Вилијам ће своју плату донирати хуманитарној организацији.

Британски принц је претходно био пилот хеликоптера за спасавање и потрагу у јединици Краљевских ваздухопловних снага на острву Велс.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

корисно

13.07.2015 19:53

Контакт с обицним људима којим он као Принц не треба формира младу особу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоли

13.07.2015 21:42

Као плате даје у хуманитарне сврхе...Па од цега зиве ??? Да...јел био конкурс или је као у Фоци све договорено измедју снсд И сдс , ти мени...ја теби ? Остали неподобни нека испастају..Био је конкурс, ал није био објављен...закаснили сте..

ОДГОВОРИТЕ
Name

лолл@

13.07.2015 22:43

Ти би омирисао лондонски бајбок. Краљевина је то. Сви су супер, паметни итд. Све друго оде глава. Цитају и бројеве ИП. Ја сам инаце у септицкој због којекаквих мисљења па дрзим главу јос мало изнад нецисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

14.07.2015 06:21

Шта ме брига за њим! Шта ми је он у животу? Ништа.

ОДГОВОРИТЕ