Princ Vilijam dobio platu i zaposlenje

Britanski princ Vilijam je jutros došao na svoje novo radno mesto u hitnoj pomoći.

Svijet 13.07.2015 | 21:21
Princ Vilijam dobio platu i zaposlenje

Vilijam će kao pilot helikoptera hitne pomoći odgovarati na pozive od saobraćajnih nesreća do srčanih napada, na području istočne Engleske.

Tokom prvih nekoliko meseci Vilijam će imati po četiri radna i slobodna dana, a smene će trajati devet i po sati. Kasnije će njegov posao morati da se usklađuje sa kraljevskim dužnostima.

Na početku prvog radnog dana na novom poslu, princ Vilijam je rekao da je nervozan, ali i uzbuđen. Vilijam će svoju platu donirati humanitarnoj organizaciji.

Britanski princ je prethodno bio pilot helikoptera za spasavanje i potragu u jedinici Kraljevskih vazduhoplovnih snaga na ostrvu Vels.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

korisno

13.07.2015 19:53

Kontakt s obicnim ljudima kojim on kao Princ ne treba formira mladu osobu.

ODGOVORITE
Name

loli

13.07.2015 21:42

Kao plate daje u humanitarne svrhe...Pa od cega zive ??? Da...jel bio konkurs ili je kao u Foci sve dogovoreno izmedju snsd I sds , ti meni...ja tebi ? Ostali nepodobni neka ispastaju..Bio je konkurs, al nije bio objavljen...zakasnili ste..

ODGOVORITE
Name

loll@

13.07.2015 22:43

Ti bi omirisao londonski bajbok. Kraljevina je to. Svi su super, pametni itd. Sve drugo ode glava. Citaju i brojeve IP. Ja sam inace u septickoj zbog kojekakvih misljenja pa drzim glavu jos malo iznad necisti.

ODGOVORITE
Name

Krajišnik

14.07.2015 06:21

Šta me briga za njim! Šta mi je on u životu? Ništa.

ODGOVORITE