Крај 15. Еxита уз просидбу и ватромет

Последње, цетврто вече јубиларног 15. Еxита "украшено" је на ефектан начин - јавном просидбом на Маин стаге-у и фантастичним ватрометом тачно у поноћ.

Србија 13.07.2015 | 07:30
Крај 15. Еxита уз просидбу и ватромет

На изненађење свих, током свог наступа чланови дуа Цапитал Цитиес позвали су тим из организације Еxит фестивала да им се придруже на бини, како би им уз песму "Сафе анд Соунд" честитали 15. рођендан.

На главну фестивалску бину изашло је двадесатак младих људи заслужних за организацију званично једног од најбољих музичких фестивала у Европи, а онда је оснивач и директор Еxита Душан Ковачевић клекнуо и запросио своју дугогодишњу девојку Ивану, што је изазвало ерупцију одушевљења међу многобројном публиком.

У том тренутку небо изнад главне фестивалске бине прошарао је ватромет у облику црвеног срца, чиме је и званично послата у свемир мото овогодишњег Еxита - шири љубав.

Након овог спонтаног хепенинга на бини, тачно у поноћ прави десетоминутни ватромет обасјао је Петроварадинску тврђаву и то је уједно била и најава за почетак наступа звезди последње вечери, бенда Фаитхлеш.

Како је Тањугу рекао директор комуникација Еxита Сагор Мешковић, током четири дана 15. Еxит фестивала, остварена је укупна посета од око 190.000, што је рекорд у овој деценији.

"Јубиларни 15. Еxит ноћас се завршава, али авантура иде даље и са Тврђаве настављамо пут плаже Јаз у Црној Гори, сигуран сам у исто тако добром расположењу као што је било претходна четири дана на Петроварадинској тврђави, где су на рођенданској журци сви присутни непрестано играли и певали и ширили љубав", рекао је он.

До краја овогодишњег Еxит фестивала, током ноћи наступају Хладно пиво и Рамбо Амадеус, а оно што је већ ушло у традицију Еxита су добри наступи на Данце арени последњег дана фестивала.

Овога пута за атмосферу на том стејџу задужени су Лифтсхифт и Диxон, а извесно је да ће, као и претходних година, добри звуци са Данце арене допирати и до касних јутарњих сати, јер је познато да се на овој бини ставља тачка на Еxит фестивал и то увек буде око 9 или 10 сати пре подне.

Коментари / 0

Оставите коментар