Kraj 15. Exita uz prosidbu i vatromet

Poslednje, cetvrto veče jubilarnog 15. Exita "ukrašeno" je na efektan način - javnom prosidbom na Main stage-u i fantastičnim vatrometom tačno u ponoć.

Srbija 13.07.2015 | 07:30
Kraj 15. Exita uz prosidbu i vatromet

Na iznenađenje svih, tokom svog nastupa članovi dua Capital Cities pozvali su tim iz organizacije Exit festivala da im se pridruže na bini, kako bi im uz pesmu "Safe and Sound" čestitali 15. rođendan.

Na glavnu festivalsku binu izašlo je dvadesatak mladih ljudi zaslužnih za organizaciju zvanično jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi, a onda je osnivač i direktor Exita Dušan Kovačević kleknuo i zaprosio svoju dugogodišnju devojku Ivanu, što je izazvalo erupciju oduševljenja među mnogobrojnom publikom.

U tom trenutku nebo iznad glavne festivalske bine prošarao je vatromet u obliku crvenog srca, čime je i zvanično poslata u svemir moto ovogodišnjeg Exita - širi ljubav.

Nakon ovog spontanog hepeninga na bini, tačno u ponoć pravi desetominutni vatromet obasjao je Petrovaradinsku tvrđavu i to je ujedno bila i najava za početak nastupa zvezdi poslednje večeri, benda Faithleš.

Kako je Tanjugu rekao direktor komunikacija Exita Sagor Mešković, tokom četiri dana 15. Exit festivala, ostvarena je ukupna poseta od oko 190.000, što je rekord u ovoj deceniji.

"Jubilarni 15. Exit noćas se završava, ali avantura ide dalje i sa Tvrđave nastavljamo put plaže Jaz u Crnoj Gori, siguran sam u isto tako dobrom raspoloženju kao što je bilo prethodna četiri dana na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde su na rođendanskoj žurci svi prisutni neprestano igrali i pevali i širili ljubav", rekao je on.

Do kraja ovogodišnjeg Exit festivala, tokom noći nastupaju Hladno pivo i Rambo Amadeus, a ono što je već ušlo u tradiciju Exita su dobri nastupi na Dance areni poslednjeg dana festivala.

Ovoga puta za atmosferu na tom stejdžu zaduženi su Liftshift i Dixon, a izvesno je da će, kao i prethodnih godina, dobri zvuci sa Dance arene dopirati i do kasnih jutarnjih sati, jer je poznato da se na ovoj bini stavlja tačka na Exit festival i to uvek bude oko 9 ili 10 sati pre podne.

Komentari / 0

Ostavite komentar