Може ли Касано да ''оживи'' у Сампдорији?

„Ако Ђеновљани одлуче да га ангажују добиће једног новог Антонија, мирног човека, оца двоје деце“, тврди менаџер легендарног нападача!

Фудбал 13.07.2015 | 23:00
Може ли Касано да ''оживи'' у Сампдорији?

Један занимљив трансфер кува се ових дана на чизми. Поново је оживела љубав на релацији Сампдорија - Антонио Касано, која би могла да резултира потписивањем уговора и повратком несташног дечка италијанског фудбала на Луиђи Ферарис после четири године.

Јасно је да ће до овог посла доћи само ако тренер Валтер Зенга буде рекао - да, а главно је питање може ли сада већ 32-годишњи Касано да оживи каријеру у тој новој Сампдорији.

Знамо да је Антонио свуда где је играо правио проблеме. Разумљиво, момак је рођен у сиротињском делу Барија и живот га није мазио, што је разлог више да пажљивије пратимо ново коцкање Ђеновљана и повратак несташног нападача у клуб за који је наступао у периоду од 2008 до 2011. године.

Његов агент Ђузепе Боцо уверава да је Касано спреман за Ђенову.
"Причао сам са Антонијом и свиђа му се што га клуб поново жели. Сампдорија му је урезана у срцу и није им узео за зло растанак пре неколико година. Сећам се да ме је тада питао да ли постоји шанса до остане у Ђенови и за мањи уговор, али је Сампдорија тада одлучила да је време да га прода Милану и ништа ту нисмо могли да урадимо. Његова љубав према Сампдорији никада није престала, а и сада је активна. Чекамо позив тог клуба, желмо да Антонио обуче плави дрес и због тога смо пре неколико дана одбили три уносне понуде из инсотранства“, истакао је Боцо.

Менаџер тврди да се његов клијент доста променио.
„Ако Сампдорија одлучи да га ангажује добиће једног новог Касана, једног новог човека и оца двоје деце који још увек има велику жељу да се такмичи на терену. Антонио тренутно напорно тренира, припрема се индивидуално и све мисли је усмерио ка томе да опет обуче дрес Сампдорије“, закључио је Ђузепе Боцо.

Коментари / 0

Оставите коментар