Može li Kasano da ''oživi'' u Sampdoriji?

„Ako Đenovljani odluče da ga angažuju dobiće jednog novog Antonija, mirnog čoveka, oca dvoje dece“, tvrdi menadžer legendarnog napadača!

Fudbal 13.07.2015 | 23:00
Može li Kasano da ''oživi'' u Sampdoriji?

Jedan zanimljiv transfer kuva se ovih dana na čizmi. Ponovo je oživela ljubav na relaciji Sampdorija - Antonio Kasano, koja bi mogla da rezultira potpisivanjem ugovora i povratkom nestašnog dečka italijanskog fudbala na Luiđi Feraris posle četiri godine.

Jasno je da će do ovog posla doći samo ako trener Valter Zenga bude rekao - da, a glavno je pitanje može li sada već 32-godišnji Kasano da oživi karijeru u toj novoj Sampdoriji.

Znamo da je Antonio svuda gde je igrao pravio probleme. Razumljivo, momak je rođen u sirotinjskom delu Barija i život ga nije mazio, što je razlog više da pažljivije pratimo novo kockanje Đenovljana i povratak nestašnog napadača u klub za koji je nastupao u periodu od 2008 do 2011. godine.

Njegov agent Đuzepe Boco uverava da je Kasano spreman za Đenovu.
"Pričao sam sa Antonijom i sviđa mu se što ga klub ponovo želi. Sampdorija mu je urezana u srcu i nije im uzeo za zlo rastanak pre nekoliko godina. Sećam se da me je tada pitao da li postoji šansa do ostane u Đenovi i za manji ugovor, ali je Sampdorija tada odlučila da je vreme da ga proda Milanu i ništa tu nismo mogli da uradimo. Njegova ljubav prema Sampdoriji nikada nije prestala, a i sada je aktivna. Čekamo poziv tog kluba, želmo da Antonio obuče plavi dres i zbog toga smo pre nekoliko dana odbili tri unosne ponude iz insotranstva“, istakao je Boco.

Menadžer tvrdi da se njegov klijent dosta promenio.
„Ako Sampdorija odluči da ga angažuje dobiće jednog novog Kasana, jednog novog čoveka i oca dvoje dece koji još uvek ima veliku želju da se takmiči na terenu. Antonio trenutno naporno trenira, priprema se individualno i sve misli je usmerio ka tome da opet obuče dres Sampdorije“, zaključio je Đuzepe Boco.

Komentari / 0

Ostavite komentar