Трампа љета: Гомез у Ливерпулу, Балотели у Фиренци?

Италијански и енглески клуб се наводно договорили о размени нападача, само још да два Марија уговоре своје услове.

Фудбал 13.07.2015 | 18:40
Трампа љета: Гомез у Ливерпулу, Балотели у Фиренци?

Трампа лета је изгледа спремна! Ливепул и Фјорентина замениће нападаче, па ће Немац Марио Гомез од лета предводити напад Црвених, док ће у Фиренцу Марио Балотели, како би се смирио, охладио главу и вратио у стару форму.

Ову занимљиву информацију преноси италијански Медиасет, који тврди да је договор два клуба постигнут и да је остало још само да Немац и Италијан уговоре своје услове са заинтересованим клубовима. Шансе за коначан завршетак посла јако су велике, а обојица би прешли у контрасмеру на по једногодишњу позајмицу.

Подсетимо, Балотели је стигао на Енфилд у лето 2014. из Милана за 22.000.000 евра, али није успео да се прилагоди животу на Острву, и брзо је испао из конкуренције за први тим. Имао је иза себе очајну сезону коју је "зачинио" само једним постигнутим голом на 16 утакмица.

Гомез је, с друге стране, дошао у Фјорентину уз Бајерна у лето 2013. за 20.000.000 евра и до сада је на 47 утакмица постигао 14 голова. Ипак, треба истаћи и да је сенку на протекли период у Фиренци бацила повреда колена због које је прошле сезоне доста одсуствовао. Њега је Ливерпул желео пре две године, али је Немац тада одабрао љубичасти дрес.

Ко зна, можда сада обојица профитирају од ове трампе...

Коментари / 0

Оставите коментар