Trampa ljeta: Gomez u Liverpulu, Baloteli u Firenci?

Italijanski i engleski klub se navodno dogovorili o razmeni napadača, samo još da dva Marija ugovore svoje uslove.

Fudbal 13.07.2015 | 18:40
Trampa ljeta: Gomez u Liverpulu, Baloteli u Firenci?

Trampa leta je izgleda spremna! Livepul i Fjorentina zameniće napadače, pa će Nemac Mario Gomez od leta predvoditi napad Crvenih, dok će u Firencu Mario Baloteli, kako bi se smirio, ohladio glavu i vratio u staru formu.

Ovu zanimljivu informaciju prenosi italijanski Mediaset, koji tvrdi da je dogovor dva kluba postignut i da je ostalo još samo da Nemac i Italijan ugovore svoje uslove sa zainteresovanim klubovima. Šanse za konačan završetak posla jako su velike, a obojica bi prešli u kontrasmeru na po jednogodišnju pozajmicu.

Podsetimo, Baloteli je stigao na Enfild u leto 2014. iz Milana za 22.000.000 evra, ali nije uspeo da se prilagodi životu na Ostrvu, i brzo je ispao iz konkurencije za prvi tim. Imao je iza sebe očajnu sezonu koju je "začinio" samo jednim postignutim golom na 16 utakmica.

Gomez je, s druge strane, došao u Fjorentinu uz Bajerna u leto 2013. za 20.000.000 evra i do sada je na 47 utakmica postigao 14 golova. Ipak, treba istaći i da je senku na protekli period u Firenci bacila povreda kolena zbog koje je prošle sezone dosta odsustvovao. Njega je Liverpul želeo pre dve godine, ali je Nemac tada odabrao ljubičasti dres.

Ko zna, možda sada obojica profitiraju od ove trampe...

Komentari / 0

Ostavite komentar