Е, мој Толе! Па, могао си више да се отвориш!

Да ли знате колико су Орлићи добили за освајање Мундијалита? ФСС поделио симболичне премије освајачима Мундијалита у Новом Зеланду.

Фудбал 13.07.2015 | 16:20
Е, мој Толе! Па, могао си више да се отвориш!

Еуфорија после епског успеха омладинске репрезентације Србије и освајања Мундијалита на Новом Зеланду се одавно стишала. Златни дечаци Вељка Пауновића вратили су се клупским обавезама, многи од њих су и звезде летњег прелазног рока у Европи.

Означени су као генерација у коју треба улагати, али ФС Србије се није баш потурдио да финансијски награди момке који су на Новом Зеланду писали историју. Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта играчи са највећом минутажом, дакле они који су изнели терет првенства, добили су на име премије 4.000 евра.

Прилично солидна сума за српске прилике, али симболичанизнос ако се зна да су репрезентативци Малија за освајање трећег места од тамошњег савеза премирани са по 15.000 долара. Истина, нико од ученика Вељка Пауновића није подигао глас, нити су у разговору са челницима Савеза саопштили како су очекивали да буду плаћенији за успех који су направили.

Генерални секретар Савеза Зоран Лаковић није желео превише да прича о премијама које су добили Орлићи.
„То је пословна тајна. Висина премија је одређена пре пута на Нови Зеланд“, било је све што је рекао Зоран Лаковић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

киза

13.07.2015 14:43

ТОЛЕ АКО СЕ ВЕЦ БАВИС КРИМИНАЛОМ ОНДА ИМАЈ М... ПА НЕМОЈ ТО РАДИТИ ПОД ЗАСТИТОМ ДРЗАВЕ. ...

ОДГОВОРИТЕ