E, moj Tole! Pa, mogao si više da se otvoriš!

Da li znate koliko su Orlići dobili za osvajanje Mundijalita? FSS podelio simbolične premije osvajačima Mundijalita u Novom Zelandu.

Fudbal 13.07.2015 | 16:20
E, moj Tole! Pa, mogao si više da se otvoriš!

Euforija posle epskog uspeha omladinske reprezentacije Srbije i osvajanja Mundijalita na Novom Zelandu se odavno stišala. Zlatni dečaci Veljka Paunovića vratili su se klupskim obavezama, mnogi od njih su i zvezde letnjeg prelaznog roka u Evropi.

Označeni su kao generacija u koju treba ulagati, ali FS Srbije se nije baš poturdio da finansijski nagradi momke koji su na Novom Zelandu pisali istoriju. Prema saznanjima MOZZART Sporta igrači sa najvećom minutažom, dakle oni koji su izneli teret prvenstva, dobili su na ime premije 4.000 evra.

Prilično solidna suma za srpske prilike, ali simboličaniznos ako se zna da su reprezentativci Malija za osvajanje trećeg mesta od tamošnjeg saveza premirani sa po 15.000 dolara. Istina, niko od učenika Veljka Paunovića nije podigao glas, niti su u razgovoru sa čelnicima Saveza saopštili kako su očekivali da budu plaćeniji za uspeh koji su napravili.

Generalni sekretar Saveza Zoran Laković nije želeo previše da priča o premijama koje su dobili Orlići.
„To je poslovna tajna. Visina premija je određena pre puta na Novi Zeland“, bilo je sve što je rekao Zoran Laković.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

kiza

13.07.2015 14:43

TOLE AKO SE VEC BAVIS KRIMINALOM ONDA IMAJ M... PA NEMOJ TO RADITI POD ZASTITOM DRZAVE. ...

ODGOVORITE