Балотели у Фиорентини?!

Посрнула звезда Ливерпула, након брисања са списка путника на припреме, налази се на корак од повратка у Италију.

Фудбал 13.07.2015 | 15:00
Балотели у Фиорентини?!

Као да постији правило.

Интер (Италија) – Манчестер сити (Енглеска) – Милан (Италија) – Ливерпул (Енглеска) – Фиорентина (Италија)! И то најчешће после само једне или две сезоне у дресу неког клуба.

После друге, знатно неуспешније сезоне у Премијер лиги, током које није постигао првенствени гол за Ливерпул, Марио Балотели отпао је са списка путника које ће менаџер Брендан Роџерс повести на Далеки Исток, а то је значило само једно – пад на трансфер листу.

И, дан касније, када је енглеска јавност сазнала да на пут на Тајланд, у Аустралију и Малезију неће ићи ни Рахим Стерлинг, који изгледа прелази у Сити, стигла је вест да је Ливерпул понудио Балотелија Фиорентини и да у замену не тражи новац – већ Марија Гомеза.

То се, отприлике, и поклапа са жељом "Супер Марија" да буде ближе кући, након што му је преминуо отац прошле недеље. У први мах, Фиорентина и Ливерпул би требало да замене играче позајмицама, да би видели како ће то функционисати, а потом би "дилови" могли да постану и званични, тј. перманентни.

Ова понуда стигла је на "Артемио Франки" мало након што је клуб ушао у преговоре са Ромом око куповине Матије Дестра, такође нападача.

Коментари / 0

Оставите коментар