Baloteli u Fiorentini?!

Posrnula zvezda Liverpula, nakon brisanja sa spiska putnika na pripreme, nalazi se na korak od povratka u Italiju.

Fudbal 13.07.2015 | 15:00
Baloteli u Fiorentini?!

Kao da postiji pravilo.

Inter (Italija) – Mančester siti (Engleska) – Milan (Italija) – Liverpul (Engleska) – Fiorentina (Italija)! I to najčešće posle samo jedne ili dve sezone u dresu nekog kluba.

Posle druge, znatno neuspešnije sezone u Premijer ligi, tokom koje nije postigao prvenstveni gol za Liverpul, Mario Baloteli otpao je sa spiska putnika koje će menadžer Brendan Rodžers povesti na Daleki Istok, a to je značilo samo jedno – pad na transfer listu.

I, dan kasnije, kada je engleska javnost saznala da na put na Tajland, u Australiju i Maleziju neće ići ni Rahim Sterling, koji izgleda prelazi u Siti, stigla je vest da je Liverpul ponudio Balotelija Fiorentini i da u zamenu ne traži novac – već Marija Gomeza.

To se, otprilike, i poklapa sa željom "Super Marija" da bude bliže kući, nakon što mu je preminuo otac prošle nedelje. U prvi mah, Fiorentina i Liverpul bi trebalo da zamene igrače pozajmicama, da bi videli kako će to funkcionisati, a potom bi "dilovi" mogli da postanu i zvanični, tj. permanentni.

Ova ponuda stigla je na "Artemio Franki" malo nakon što je klub ušao u pregovore sa Romom oko kupovine Matije Destra, takođe napadača.

Komentari / 0

Ostavite komentar