Облак од 40 милиона евра!

На крају, кратких рукава могао би да остане Реал Мадрид, који ни не учествује у преговорима између Атлетика и Манчестер јунајтеда.

Фудбал 13.07.2015 | 17:40
Облак од 40 милиона евра!

Икер Касиљас отишао је у Порто. Реал је остао само на Кејлору Навасу. Давид Де Хеа спаковао је кофере и чека договор између Реала и Манчестер јунајтеда.

Манчестер јунајтед мора да реагује како не би остао само на Виктору Валдесу.

Али, за сада није успео да нађе праву замену за Де Хеу, који без тога неће бити пуштен да оде са "Олд Трафорда".

Наиме, Атлетико Мадрид одбио је понуду од целих 28 милиона евра колико је Јунајтед био спреман да плати за словеначку голманску сензацију звану Јан Облак, пише "Даилy Миррор".

Менаџер Јунајтеда Луј ван Гал, након што је потписао Мемфиса Депаја, Бастијана Швајнштајгера и Матеа Дармијана, почео је да решава проблем са голманом, мада се Де Хеа није понео попут неких фудбалера који неодговорним понашањем притискају клуб да пристане на продају.

Међутим, квалитетних голмана је хронично мало на тржишту, а како је Атлетико рекао: "Не" за Облака (бар под оваквим околностима), није немогуће и да Реал остане без Де Хее. Шта је потребно да се то догоди?

Ако не нађу ново решење, у Јунајтеду ће морати да издвоје 40 милиона евра за Облака, колико износи излазна клаузула за бившег голмана Бенфике, који је прошле сезоне "мало по мало" избацио са црте Мигела Анхела Моју.

На крају, када смо све испричали, да закључимо – Облак вреди 40 милиона евра!

Коментари / 0

Оставите коментар