Oblak od 40 miliona evra!

Na kraju, kratkih rukava mogao bi da ostane Real Madrid, koji ni ne učestvuje u pregovorima između Atletika i Mančester junajteda.

Fudbal 13.07.2015 | 17:40
Oblak od 40 miliona evra!

Iker Kasiljas otišao je u Porto. Real je ostao samo na Kejloru Navasu. David De Hea spakovao je kofere i čeka dogovor između Reala i Mančester junajteda.

Mančester junajted mora da reaguje kako ne bi ostao samo na Viktoru Valdesu.

Ali, za sada nije uspeo da nađe pravu zamenu za De Heu, koji bez toga neće biti pušten da ode sa "Old Traforda".

Naime, Atletiko Madrid odbio je ponudu od celih 28 miliona evra koliko je Junajted bio spreman da plati za slovenačku golmansku senzaciju zvanu Jan Oblak, piše "Daily Mirror".

Menadžer Junajteda Luj van Gal, nakon što je potpisao Memfisa Depaja, Bastijana Švajnštajgera i Matea Darmijana, počeo je da rešava problem sa golmanom, mada se De Hea nije poneo poput nekih fudbalera koji neodgovornim ponašanjem pritiskaju klub da pristane na prodaju.

Međutim, kvalitetnih golmana je hronično malo na tržištu, a kako je Atletiko rekao: "Ne" za Oblaka (bar pod ovakvim okolnostima), nije nemoguće i da Real ostane bez De Hee. Šta je potrebno da se to dogodi?

Ako ne nađu novo rešenje, u Junajtedu će morati da izdvoje 40 miliona evra za Oblaka, koliko iznosi izlazna klauzula za bivšeg golmana Benfike, koji je prošle sezone "malo po malo" izbacio sa crte Migela Anhela Moju.

Na kraju, kada smo sve ispričali, da zaključimo – Oblak vredi 40 miliona evra!

Komentari / 0

Ostavite komentar