Ливерпул за Черишева нуди 30 милиона!

Управа Ливерпула потврдила је да је на адресу Реал Мадрида послала понуду за крилног нападача Дениса Черишева вредну 30 милиона евра, преноси портал Гоал.рс.

Фудбал 13.07.2015 | 16:40
Ливерпул за Черишева нуди 30 милиона!

Руководство 'Црвених', вероватно свесно како ће имати великих проблема са Рахимом Стерлингом који је већ недељама са једном ногом ван клуба, покушава да пронађе одговарајућу замену за младог репрезентативца Енглеске.

Енглези као идеално решење за позицију креативног везисте и крилног нападача виде 24-годишњег репрезентативца Русије.

Черишев није добио праву шансу на Сантјаго Бернабеуу откако је 2009. године стигао у клуб, а у предходне две сезоне играо је на позајмицама у Виљареалу и пре тога у Севиљи.

После успешне кампање Черишева у Виљареалу прошле сезоне, нови шеф струке Реал Мадрида Рафа Бенитес је одлучио да је прави тренутак да уновчи добре партије Руса, који је прошле сезоне уписао 40 наступа у свим такмичењима на којима је постигао 7 голова.

Уколико Реал прихвати понуду, Рус ће бити седмо појачање тима са Енфилда у летњем прелазном року, пошто су екипу већ појачали десни бек Натанијел Клајн из Саутемптона, голман Адам Богдан из Болтона, млади дефанзивац Џо Гомес из Царлтон Атлетика, бразилски офанзивни везиста Роберто Фирмино, везњак Џејмс Милнер из Манчестер Ситија и нападач Дени Ингс из Барнлија.

Коментари / 0

Оставите коментар